Appareils et accessoires
Piadina uit Emilia Romagna
Prép. 10min
Total 15min
6 porties
Ingrédients
Deeg
-
melk250 g
-
reuzel100 g
-
meel500 g
-
instantgist in poeder2 tl
-
zout (2 afgestreken theelepels)10 g
Vulling
-
Squacquerone kaas250 g
-
rucola100 g
-
zout1 snuifje
-
parmaham , in plakjes150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Calories
2711 kJ /
648 kcal
Protides
24.5 g
Glucides
67 g
Lipides
33.2 g
Fibre
3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gevarieerd koken elke dag
52 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Pas d’évaluation
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Pas d’évaluation
Glutenvrije gevulde pepers
Pas d’évaluation
Drie kaas pides
1h 40min
Omelet met kip op Thaise wijze
50min
Sous-vide miso aubergine
2h 45min
Caipirinha van mango
5min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5h 15min
Vastensoep
30min
Mojito
10min
Maïsbrood en cheddar muffins
Pas d’évaluation