Appareils et accessoires
Piadina uit Emilia Romagna
Prép. 10min
Total 15min
6 porties
Ingrédients
Deeg
-
melk250 g
-
reuzel100 g
-
meel500 g
-
instantgist in poeder2 tl
-
zout (2 afgestreken theelepels)10 g
Vulling
-
Squacquerone kaas250 g
-
rucola100 g
-
zout1 snuifje
-
parmaham , in plakjes150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Calories
2711 kJ /
648 kcal
Protides
24.5 g
Glucides
67 g
Lipides
33.2 g
Fibre
3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gevarieerd koken elke dag
52 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Pas d’évaluation
Scandinavische hamburger
4h 10min
Fijngehakt rauw vlees
35min
Sojamelk en gestoomde broodjes
Pas d’évaluation
Stracciatella drinkyoghurt
12h
Gemengde bessen taartjes
Pas d’évaluation
Pommes Dauphine
1h 40min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5h 15min
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20min
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1h 15min
Thaise burgers
35min