Appareils et accessoires
Vitello tonnato
Prép. 10min
Total 13h
8 porties
Ingrédients
Tonijnsaus
-
zonnebloemolie300 g
-
tonijn in olie (uit blik) uitgelekt80 g
-
kappertjes en iets meer om te serveren10 g
-
ansjovisfilets, in olie3
-
azijn1 tl
-
ei1
-
eierdooier1
-
citroensap20 g
-
zout (aanpassen naar smaak)2 snuifjes
Koken van het kalfsvlees
-
kalfsgebraad (800 à 1000 g)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
water om te stomen1000 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
38.07 g
Calories
2814 kJ /
675 kcal
Lipides
58.1 g
Glucides
0.05 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gevarieerd koken elke dag
52 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Pas d’évaluation
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Pas d’évaluation
Gorgonzola spread
Pas d’évaluation
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Pas d’évaluation
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
3h 10min
Hollandaisesaus
15min
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5h 30min
Asperge-langoustine terrine
10h
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Pas d’évaluation
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8h 45min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Mayonaise
5min