Appareils et accessoires
Artichoke and Butterbean Dip
Prép. 5min
Total 10min
38 oz
Ingrédients
-
artichoke hearts3 ½ oz
-
garlic clove1
-
canned butter beans drained and rinsed (approx. 1 x 15.5 oz can)8 oz
-
ground cumin½ tsp
-
lemon juice½ oz
-
plain yogurt unsweetened4 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 4 oz
Sodium
139.9 mg
Protides
2.5 g
Calories
170.6 kJ /
40.8 kcal
Lipides
0.7 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
0.3 g
Glucides
6.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Great to Share
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
Savory Butternut Squash Pies
1h 25min
Red Pepper Spanish "Tortilla" with Olive Tapenade
55min
Eggplant and Almond Dip
20min
Tomato Basil Soup
40min
Black Beans
30min
Basil Pesto
10min
Acorn Squash Gratin
1h 55min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Pesto with Pita Breads (Danny Bowien)
3h 5min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10min
Beet Hummus
20min