Penne with Diced Butternut Squash and Ham
TM6 TM5 TM31

Penne with Diced Butternut Squash and Ham

3.0 (9 évaluations )

Ingrédients

  • 100 - 120 g dry-cured ham slices, cut in pieces
  • 400 g butternut squash, diced (3 cm)
  • 500 g water
  • 600 g milk
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    ou 1 tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled
  • 1 tsp ground nutmeg
  • 2 pinches fine sea salt, or to taste
  • 250 g penne
  • 50 g fresh green peas, shelled
  • 1 Tbsp cornflour
  • 1 pinch ground black pepper, or to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1596 kJ / 377 kcal
Protides
19 g
Glucides
53 g
Lipides
6 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives