Devices & Accessories
Zalm met rijst en champignons
Prep. 15 min
Total 30 min
4 portie
Ingredients
-
teentje knoflook in dunne plakjes gesneden1
-
paprika elke kleur, in stukjes gesneden (1-2 cm)150 - 180 g
-
olijfolie20 g
-
champignon, vers gevierendeeld100 g
-
gehakte tomaten, uit blik100 g
-
visbouillon blokje (0,5 l)1
-
paprikapoeder (optional)1 tl
-
zout1 tl
-
peper, gemalen½ tl
-
water400 g
-
witte kortkorrelige rijst200 g
-
zalmfilet, vers, ontveld in stukken gesneden (2-3 cm)250 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
637.7 mg
Protein
21.5 g
Calories
1963.2 kJ /
470 kcal
Fat
15.2 g
Fibre
11.1 g
Saturated Fat
3.4 g
Carbohydrates
68.3 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Wij vieren onze eigenheid
25 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
"Marry Me" - Pasta met Kip
30 min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
No ratings
Pikante Worstjes van Rundsvlees
No ratings
Rijst met kip en champignons
30 min
Romige pasta met kip en broccoli
30 min
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
No ratings
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
No ratings
Mosselen Marinière
No ratings
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30 min
Gehaktballetjes met Groenten
20 min
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25 min
Risottata met kip en champignons
40 min