Devices & Accessories
Béchamelsaus
Prep. 5 min
Total 15 min
1 pot
Ingredients
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)40 - 80 g
-
melk500 - 1000 g
-
bloem40 - 80 g
-
zout½ - 1 tl
-
peper, gemalen2 - 4 snuifje
-
nootmuskaat, gemalen2 - 4 snuifje
Difficulty
easy
Nutrition per 1 pot
Sodium
1672 mg
Protein
41 g
Calories
6332 kJ /
1511 kcal
Fat
103 g
Fibre
3.4 g
Saturated Fat
62 g
Carbohydrates
106 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45 min
Veelzijdige gladde soep
45 min
Bolognesesaus
1 h 15 min
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25 min
Peer, appel en zoete aardappelpuree
30 min
Bechamelsaus
15 min
Macaroni met ham en kaas
1 h 20 min
Vanille-ijs
12 h
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1 h 30 min
Bechamelsaus
15 min
Aardappelpuree
45 min
Koninginnenhapje
55 min