Devices & Accessories
Rijst met Zeevruchten
Prep. 25 min
Total 1 h 25 min
4 portie
Ingredients
-
olijfolie85 g
-
teentje knoflook1
-
inktvis, hele, medium in stukken gesneden (2 cm)300 g
-
garnalen hele, ongepeld rauw8
-
witte wijn200 g
-
water350 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt500 g
-
Spaanse ui in stukken gesneden (2 cm)200 g
-
teentjes knoflook gesneden2
-
paprikapoeder1 tl
-
saffraan draadjes1 - 2 snuifjes
-
voedingskleurstof½ tl
-
tomatenblokjes uit blik50 g
-
pulp van gedroogde choricero pepers 'pulpa de pimiento choricero'1 tl
-
witte kortkorrelige rijst300 g
-
zout1 - 2 snuifjes
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
556.6 mg
Protein
34.2 g
Calories
2985.8 kJ /
713.6 kcal
Fat
25.6 g
Fibre
1.3 g
Saturated Fat
3.9 g
Carbohydrates
74.6 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
No ratings
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
No ratings
Groente-Omeletten
30 min
Pompoen Chai Latte
20 min
Crumble van Zomerfruit met Crème Anglaise
1 h 10 min
Pindakaas en koekjesijs
No ratings
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
No ratings
Romige Aardappelsalade
No ratings
Macadamia Chocolade Koekjes
45 min
Aromatische kipcurry
1 h
Pikante Kip met Kokosrijst
No ratings
Mosselen Marinière
No ratings