Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g de farine de blé
- 300 g de semoule de blé dur fine
- ½ sachet de levure chimique
- 15 g de sucre en poudre
- 10 g de sel
- 400 g d'eau
- 100 g d'huile de tournesol, et un peu pour huiler
- 100 g de beurre
- miel, pour le service
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 1973 kJ / 472 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 55 g
- Fat
- 24 g
In Collections
Alternative recipes
Fekkas (biscuits croquants)
45 Min
Amlou (pâte à tartiner aux amandes)
30 Min
Basboussa à la pistache et à la rose
1sa 25 dk
Krachel (brioches à l’anis)
2 Std. 45 Min
Harcha (galettes de semoule)
1 Std. 10 Min
Mahjouba (crêpes farcies)
2h 50min
Berkoukes (soupe de légumes aux pâtes plomb)
50 Min
Rfissa au poulet
1 Std. 20 Min
Pains de semoule Matlouh
2h 10min
Pains batbout marocains
1 Std.
Seffa de cheveux d'ange aux fruits secs
1sa 25 dk
Msemen
40 Min