![Gâteau aux pommes et aux dattes sans gluten Gâteau aux pommes et aux dattes sans gluten](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9dc4b7eff85baa4e1ccd2c23ecba2a8a/Derivates/84ae3f9358ebfaf5bd7a440eba5d545311d122d4.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
-
240
g de riz complet
or 240 g de riz blanc à grain court - 100 g de dattes dénoyautées
- 140 g de pommes, en quartiers
- 60 g d'huile d'olive, et un peu pour le moule
- 1 ½ c. à café de levure chimique
- 1 c. à café de bicarbonate de sodium
- 1 c. à soupe de cosse de psyllium en poudre
- ½ c. à café de sel
- 80 g de noix décortiquées
- 4 œufs
- 100 g d'eau
- Nutrition
- per 1 tranche
- Calories
- 685.2 kJ / 163.8 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Carbohydrates
- 19.4 g
- Fat
- 8.6 g
- Saturated Fat
- 1.3 g
- Fibre
- 2.5 g
- Sodium
- 204.2 mg
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