Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 c. à soupe d'épices à spéculoos
- 80 g de beurre, mou
- 150 g de sucre roux moelleux, type vergeoise
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- ½ c. à soupe de bicarbonate de sodium
- 30 g d'eau
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 286 kJ / 68 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 2 g
Alternative recipes
Pain au levain
17 godz.
Dinner rolls anglais
3h 35min
Spitzbuben (métrique)
1h
Pâte à tortilla
50 min
Pain de mie vapeur sans croûte
3 godz. 10 min
Pain à la banane
1h 50 min
Sucre inverti
4 godz. 20 min
Pain de mie moelleux
4sa 15 dk
Huile parfumée
10min
Diamants cacao-tonka
35 min
Pain à la patate douce
5 Std. 25 Min
Palets bretons à la coco
45 min