Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Deeg
- 30 g suiker
- 1 citroen, alleen dun raspel van de huid (optional)
- 120 g melk
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), in stukken
-
15
g verse gist, verkruimeld
or 1 ½ tl gedroogde gist - 1 eierdooier, van een medium ei
- 300 g bloem
- ½ tl zout
Vulling
- ½ bos verse dille
- 250 g roomkaas, met kruiden
- 3 snuifjes zout
- ¼ tl gemalen peper
- bloem, om te bestuiven
- 250 g gerookte zalm in plakjes
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 1430.4 kJ / 341.9 kcal
- Protein
- 13.7 g
- Carbohydrates
- 34 g
- Fat
- 16.8 g
- Saturated Fat
- 8.8 g
- Fibre
- 1.5 g
- Sodium
- 535.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
No ratings
Gegrilde zeevruchten plank
No ratings
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
No ratings
Gekruide lamstaart
40 min
Champignon en spinazie lasagne
No ratings
Griekse salade met gestoomde kip
No ratings
Latkes (aardappelkoekjes)
45 min
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
No ratings
Beef Wellington
10 godz. 10 min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1 godz.
Karamel parfait
No ratings
Kruiden en Cashew dip
8h 10min