Devices & Accessories
Champagne crème cake
Prep. 25 min
Total 55 min
12 sneetjes
Ingredients
Sponscake
-
eieren5
-
suiker150 g
-
vanillesuiker15 g
-
zout1 snuifje
-
half volkoren tarwebloem175 g
-
bakpoeder2 tl
-
warm water5 el
Champagne crème
-
gelatineblaadjes8
-
limoen sap en schil1
-
eierdooiers3
-
suiker150 g
-
200 g mousserende witte wijnChampagne200 g
-
room, elk type (van koemelk)300 g
-
druiven rood of wit250 g
-
citroen versgeperst sap1
Difficulty
medium
Nutrition per 1 sneetje
Protein
6.3 g
Calories
1196 kJ /
286 kcal
Fat
7 g
Fibre
1 g
Carbohydrates
43.2 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
140 jaar Vorwerk
16 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
"Marry Me" - Pasta met Kip
30 min
Tikka Masala van Bloemkool
30 min
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
No ratings
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
No ratings
Romige pasta met kip en broccoli
30 min
Amarant cacao balletjes
No ratings
Pakketjes van krab in tomatensaus
45 min
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
No ratings
Stracciatella drinkyoghurt
12 h
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1 h 40 min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1 h 30 min
Spaanse risotto
40 min