Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3 - 5 oranges, zeste et jus
- 2 citrons jaunes, zeste et jus
- 4 bâtons de cannelle
- 2 grains d'anis étoilé
- 1 c. à café de clous de girofle
- 1 c. à soupe de poivre de la Jamaïque moulu
- 1 c. à soupe de graines de coriandre
- 600 g de sucre de canne
- 100 g de vin rouge
- Nutrition
- per 1 bouteille
- Calories
- 11282.2 kJ / 2696.5 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Carbohydrates
- 693.8 g
- Fat
- 3.3 g
- Saturated Fat
- 0.4 g
- Fibre
- 25.4 g
- Sodium
- 28.3 mg
Alternative recipes
Pâtes aux poireaux et à l'ajvar
No ratings
Sirop de vin chaud
12 Std.
Sirop de framboise
1 Std. 25 Min
Latte glacé à la citrouille
35 Min
Baguette viennoise
2 Std. 30 Min
Pains longs noix de pécan et raisins
4h 30 min
Sirop de mûre
35 Min
Pains vapeur
2h 35min
Baguette flammekueche
40 Min
Tourment d'amour à la goyave
1 Std. 15 Min
Pain au beurre
1 Std. 30 Min
Parfait glacé rhubarbe et coulis de fraises
3h 35min