Devices & Accessories
Vegan Caesar saladedressing
Prep. 15 min
Total 40 min
4 porties
Ingredients
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt250 g
-
olijfolie1 el
-
zout1 ¼ tl
-
gemalen peper¾ tl
-
rauwe cashewnoten150 g
-
water en extra warm water om te weken180 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
kappertjes op azijn15 g
-
Worcestershire saus veganistisch10 g
-
Dijon mosterd2 tl
-
limoensap2 tl
-
bindsla of Romeinse sla400 g
-
kerstomaten gehalveerd280 g
-
avocado's in schijfjes2
-
stokbrood om op te dienen
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
1062.9 mg
Protein
14.3 g
Calories
2035.9 kJ /
486.6 kcal
Fat
36.3 g
Fibre
13.1 g
Saturated Fat
5.7 g
Carbohydrates
35 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Vegan kaas
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Hummus van rode biet
10 min
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
No ratings
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
No ratings
Zeevruchtenrijst
No ratings
Kikkererwten shoarma salade bowl
40 min
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30 min
Roodbruin gekleurde eieren
No ratings
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
No ratings
Graubünden gerstsoep
No ratings
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20 min
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1 h 30 min
Rode Bieten Quiche met Feta
1 h 20 min