Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 œufs
- 200 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 3 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- le zeste d'une orange non traitée, finement râpé
- 50 g d'huile d'olive
- 500 g de farine T45, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à soupe de lait
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 672 kJ / 160 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 39 g
- Fat
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Navettes au zeste d'orange
1 godz. 35 min
Mouna à l'orange, citron et fleur d'oranger
5h 35min
Pissaladière
2h 10 min
Couronnes des Rois aux fruits confits
17h
Croquants aux noisettes et amandes
50 min
Canistrelli
1h
Fiadone au citron
3 Std. 50 Min
Les longués de Montpellier
1h
Pompes à l'huile
3h
Brioche des rois
6h 35min
La fougasse d'Aigues-Mortes
45 Min
Navettes
2h