Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 125 g de lait
- 3 g de levure boulangère sèche
- 30 g de sucre en poudre
- 300 g de farine T65, et un peu pour le plan de travail
- ½ c. à café de sel
- 1 œuf
- 55 g de beurre, dont 25 g en morceaux et 30 g fondus
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 745 kJ / 177 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 27 g
- Fat
- 6 g
In Collections
Alternative recipes
Pain de mie moelleux
4 Std. 15 Min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3u.
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Brioche butchy à partager
3 Std. 50 Min
Pâte à pizza italienne
2 Std. 5 Min
Petits pains au lait
1h 45 min.
Petits pains à pique-nique
2 Std. 35 Min
Brioche au lait de coco
3h 10 min.
Pain brioché roulé cannelle et cranberries
3 Std. 20 Min
Ketchup maison
1h 10min
Pain sucré
1h 30 min
Muffins anglais
4h 10min