Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 350 g de figues séchées, ostiole et queue retirés, coupées en quartiers
- 200 g de jus de pomme
- 200 g de moutarde de Dijon, forte
- 1 - 2 c. à soupe de vinaigre balsamique blanc, selon les goûts
- 1 pincée de sel
- Nutrition
- per 1 bocal
- Calories
- 2606 kJ / 622 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 116 g
- Fat
- 7 g
- Fibre
- 17.9 g
Alternative recipes
Pralinés à la noix de coco
No ratings
Tarte à la courge
No ratings
Gâteau suisse du 1er août
15h
Caramels au beurre salé
1sa 45 dk
Menu: Soupe de topinambours, bœuf Wellington avec légumes au four et trifle de pain d'épices
3h
Curry panang
45min
Crème de cacahuètes
5 min
Galettes à la semoule sucrée
No ratings
Focaccia aux tomates
40min
Crème glacée aux fruits
5 min
Sauce au curry
5 min
Ragoût de bœuf
1 godz. 50 min