Devices & Accessories
Paashaas macarons
Prep. 30 min
Total 48 h
40 stuks
Ingredients
Melkchocolade ganache (2 dagen van tevoren)
-
room, 35% vet120 g
-
honing20 g
-
melkchocolade in stukken140 g
Macarons (de dag ervoor)
-
poedersuiker zelfgemaakt150 g
-
amandelpoeder150 g
-
rode voedingskleurstof (in poeder)1 punt van een mes
-
eiwitten (120 g)4
-
water50 g
-
suiker150 g
Afwerking (dezelfde dag)
-
pure chocolade in stukken80 g
Difficulty
advanced
Nutrition per 1 stuk
Protein
1.6 g
Calories
408.7 kJ /
97.8 kcal
Fat
4.8 g
Fibre
0.6 g
Carbohydrates
11.2 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Paasmenu
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Brak ocen
Mini kaneelbroodjes op een stokje
1 godz. 30 min
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Brak ocen
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Brak ocen
Hersenen cupcakes
1 godz. 40 min
Profiteroles
2 godz.
Appeltaart
1 godz.
Romige courgettensoep
35 min
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Brak ocen
Spinazie- en tomatenquiche
1 godz. 45 min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1 godz. 30 min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 min