Devices & Accessories
Rabarber, gember en citroen risotto
Prep. 10 min
Total 35 min
4 porties
Ingredients
-
extra vergine olijfolie40 g
-
rabarber dun gesneden200 g
-
risottorijst type Carnaroli320 g
-
witte wijn80 g
-
water800 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
boter20 g
-
verse gember geraspt20 g
-
citroen bij voorkeur biologisch, de geraspte schil1
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
6 g
Calories
1803 kJ /
431 kcal
Fat
14.6 g
Fibre
1.9 g
Saturated Fat
12.5 g
Carbohydrates
67.9 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Rabarber
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Pompoenrisotto met spek
25 Min
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2 Std.
Soba noodle mee goreng
40 Min
Gele paprika shakshuka met avocado
25 Min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40 Min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55 Min
Mediterraanse gebakjes
Keine Bewertungen
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5 Std. 15 Min
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Keine Bewertungen
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Keine Bewertungen
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min
Miso Udon Noedels
20 Min