Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 noisette de beurre, pour les moules
- 100 g de bacon, en tranches
- 200 g de farine de blé, et 1 c. à soupe pour les moules
- 11 g de levure chimique
- 120 g de lait
- 40 g d'huile neutre
- 4 œufs
- 5 portions de fromage à tartiner
- 80 g de gruyère, râpé
- du poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2135 kJ / 510 kcal
- Protein
- 28 g
- Carbohydrates
- 37 g
- Fat
- 27 g
In Collections
Alternative recipes
Minicakes au fromage et aux lardons
40 Min
Cake aux olives, jambon et pruneaux
1 Std. 20 Min
Gâteau moelleux au chocolat
40 Min
Fondant au chocolat
40 Min
Pâte à crêpe vanillée
1 Std. 40 Min
Madeleines jambon-comté
1 godz. 35 min
Cookies aux pépites de chocolat
25 Min
Cake chorizo-courgette
45 Min
Cake jambon et boursin
50 Min
Cake aux petits pois, lardons et comté
1 Std. 15 Min
Cake tendre mozza jambon
1 Std. 20 Min
Grand donut chocolat et vanille
30 Min