Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 120 g de gruyère, coupé en dés
- 40 g de farine
- 50 g de beurre (30 g en morceaux et 20 g fondus)
- 300 g de lait
- noix de muscade fraîchement râpée
- du sel
- du poivre moulu
- 6 tranches de jambon
- 40 morceaux de pain de mie blanc tranché
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 519 kJ / 124 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 10 g
- Fat
- 10 g
Alternative recipes
Pommes de terre farcies façon raclette
1 godz. 20 min
Tarte à la compote de pomme
3h
Tomates farcies à l'ancienne
1h 25min
Miniquiches lorraines
55min
Quiche lorraine
1 Std. 45 Min
Mayonnaise
5 min
Tarte feuilletée express aux tomates et au parmesan
2 godz. 30 min
Quiche lorraine individuelle
2h
Tarte aux oignons, lardons et fromage
1 godz. 30 min
Tarte fine chèvre, mozzarella et tomates
1h
Gratin de chou-fleur aux lardons et au comté
1h
Tartiflette
1h 15min