Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 170 g de sucre en poudre
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g., tiède
- 80 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 500 g de lait
- 50 g de fécule
- 2 œufs entiers
- 2 jaunes d'œufs
- 10 g de sucre vanillé
- Nutrition
- per 1 bocal
- Calories
- 9960 kJ / 2384 kcal
- Protein
- 38 g
- Carbohydrates
- 247 g
- Fat
- 138 g
- Saturated Fat
- 85 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 1158 mg
In Collections
Alternative recipes
Flan pâtissier feuilleté
7 godz. 40 min
Flan sans pâte
6h
Crème pâtissière XXL
15min
Crème pâtissière au chocolat
30min
Choux à la crème
1 godz. 5 min
Brioche des rois citron et fève tonka
4h 30 min
Brownie, choux à la chantilly vanillée
1h 30min
Mille-feuille à la crème pâtissière
5h
Minipavlovas à la crème glacée framboise
13h
Crème pâtissière à la pistache
30min
Rôti de porc, chutney, légumes, purée de patates douces et sauce au vin
2h
Longe de porc, purée de pommes de terre et salade
1h