Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 210 g de lait
- 10 g de levure fraîche
- 120 g de beurre, en morceaux
- 100 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sucre vanillé, fait maison
- 630 g de farine de blé, et un peu plus pour travailler la pâte
- 2 oeufs
- ½ c. à café de sel
- 1 jaune d'oeuf
- Nutrition
- per 1 morceau
- Calories
- 1007 kJ / 239 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 35 g
- Fat
- 8 g
In Collections
Alternative recipes
Pâte de base pour pain
24h 5min
Pain au lait
2hod. 20min
Pain pitta
2h
Tarte à la rhubarbe
55 min
Boulettes de viande à la sauce tomate
3 godz. 40 min
Strudel aux pommes
1h 45min
Pain de mie
3h
Manneles
1h 30min
Pain blanc en cocotte
3 godz. 15 min
Couronne briochée aux cerises et épices
2hod. 20min
Napolitain
1 godz. 40 min
Ciabattines
3h 30min