Devices & Accessories
Bloedige hersenspaghetti
Prep. 30 min
Total 13 h 30 min
8 porties
Ingredients
-
300 g ham, in dunne plakjes (± 1 mm)Parma ham in dunne plakjes (± 1 mm)300 g
-
Parmezaanse kaas in stukken200 g
-
mozzarella in stukken200 g
-
uien gehalveerd150 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie30 g
-
baconblokje (± 5 mm)200 g
-
tomatenpuree20 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
water500 g
-
paprikapoeder1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
spaghettini dik350 g
-
eieren2
Difficulty
medium
Nutrition per 1 portie
Sodium
1644.2 mg
Protein
31.1 g
Calories
2264.2 kJ /
541.2 kcal
Fat
28.6 g
Fibre
2.5 g
Saturated Fat
12.1 g
Carbohydrates
38.8 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Halloween
11 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Aardappelpuree en merguez
Brak ocen
Buikmannetjes
1 godz. 30 min
Borscht
50 min
Batch cooking - Basisrecepten
Brak ocen
Lolly's
40 min
Japanse kip curry
55 min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1 godz. 35 min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35 min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1 godz. 15 min
Vegan Bolognese
50 min
Beef Wellington
10 godz. 10 min