Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 220 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 400 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
- 200 g d'emmental, râpé
- 300 g de lardons
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 3534.5 kJ / 841.3 kcal
- Protein
- 41 g
- Carbohydrates
- 74.3 g
- Fat
- 41.3 g
- Saturated Fat
- 18.3 g
- Fibre
- 3.8 g
- Sodium
- 1304 mg
In Collections
Alternative recipes
Fougasse lardons et romarin
3ωρ. 15 λεπτ.
Pain torsadé cheddar et ciboulette
3 godz. 25 min
Gaufre raclette
1 Std. 40 Min
Viennoises au chocolat
2sa 50 dk
Petites baguettes épi au chorizo
3sa 30 dk
Baguettes apéritives au curry et fromage
2h 35min
Feuilleté comtois
1 godz. 5 min
Petits pains au lait
1sa 45 dk
Crapiauds aux lardons et à La Vache qui rit®
40 Min
Ficelles aux lardons et herbes de Provence
2sa 50 dk
Flammekueche alsacienne
30 Min
Panini jambon-fromage
2sa 45 dk