Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte à tartiner
- 50 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 20 g d'huile de noisette
- 50 g de chocolat au lait praliné, détaillé en morceaux
- 1 c. à café de cacao en poudre
- 150 g de lait concentré sucré
La pannacotta
- 6 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
- 300 g de lait
- 60 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de sucre vanillé (1 sachet)
- 300 g de crème liquide 35% m.g.
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1377.3 kJ / 330.4 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Carbohydrates
- 27.6 g
- Fat
- 21.6 g
- Saturated Fat
- 13.1 g
- Fibre
- 0.9 g
- Sodium
- 70.6 mg
In Collections
Alternative recipes
Tiramisu à la pâte à tartiner et aux speculoos
6h 30min
Cheesecake aux speculoos
1h
Crème dessert aux speculoos
6 Std. 20 Min
Crème au praliné
2h 20min
Crème glacée aux cookies et chocolat blanc
5 Std. 45 Min
Cookies pralinés aux noix de pécan
30min
Cheesecake speculoos et caramel
2 Std. 45 Min
Pannacotta aux fruits rouges
3h 25 min.
Brownies Kinder Bueno
35 Min
Brandade d'effiloché d'agneau
3h 30min
Minicannelés aux speculoos
1h 20 min
Cocktail Bellini
5 min