Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 85 - 170 g de sucre en poudre
- 60 - 120 g de jus de citron vert (3-6 citrons verts)
- 100 - 120 g de beurre
- 2 - 4 oeufs, de taille moyenne (53-63 g)
- 25 - 50 g de baies variées, fraîches ou surgelées
- Nutrition
- per 1 La recette complète
- Calories
- 18611 kJ / 4443 kcal
- Protein
- 46 g
- Carbohydrates
- 530 g
- Fat
- 237 g
- Saturated Fat
- 132 g
- Fibre
- 2.4 g
- Sodium
- 493 mg
In Collections
Alternative recipes
Poires pochées au miel, sauce au chocolat et crumble aux noix
2 Std. 10 Min
Crème brûlée ananas-coco sans sucre ajouté
25 min
Tarte aux fraises et chocolat
3 Std.
Couronne de Pavlova au coulis de framboise, figues et grenade
6h
Caramel liquide
25 min
Lemon curd
20 min
Steaks sauce au parmesan poivrée et pommes de terre au roquefort
50 min
Chocolat chaud sur bâtonnet
1 godz. 20 min
Sauce caramel vanille bourbon
40 min
Caraméliser 200 g d'oignons
40 min
Sauce au caramel
1 Std. 30 Min
Pâte à tartiner au citron
1 godz.