Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g d'eau
- 800 g de pommes, coupées en huit
- 10 g de beurre
- 4 œufs
- 10 g de sucre vanillé maison
- 40 g de sucre en poudre
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 20 g de calvados
- 50 g d'amandes effilées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1405 kJ / 335.5 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Carbohydrates
- 36.8 g
- Fat
- 15.5 g
- Saturated Fat
- 6.3 g
- Fibre
- 3.2 g
- Sodium
- 54.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Flaugnarde aux poires
50 Min
Clafoutis aux pommes et à la vanille
45 Min
Gâteau aux blancs d'œufs
35 Min
Crème renversée au café
2 Std.
Cuajada aux abricots
50 Min
Flan aux pommes
50 Min
Croustade gasconne aux pommes
45 Min
Clafoutis à la pêche, au mascarpone et au citron vert
1hod.
Paris-Deauville
12 Std.
Cake aux abricots et au citron
55 Min
Coulants au citron
1hod.
Riz au lait gratiné aux pommes
1hod.