Devices & Accessories
Mexicaanse rozemarijnpunch
Prep. 5 min
Total 10 min
2 porties
Ingredients
-
water40 g
-
bruine suiker50 g
-
verse gember in stukken10 g
-
verse rozemarijn waarvan 2 toppen zijn geplukt en opzij gezet3 takjes
-
pompelmoes enkel het uitgeperste sap1
-
ijsblokjes100 g
-
Tequila gold50 g
-
sinaasappellikeur (bv. Cointreau)20 g
-
citroensap1 - 2 scheutjes
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
1 g
Calories
899 kJ /
215 kcal
Fat
0 g
Fibre
0.1 g
Carbohydrates
34 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Valentijn
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 min
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
No ratings
Vegan feta in olie met kruiden
No ratings
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
No ratings
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Papaya'péro
30 min
Beef laab
1 h 5 min
Margarita
10 min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40 min
BBQ-saus
20 min
Béarnaisesaus
No ratings
Bearnaisesaus
20 min