Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1250 g de viande de porc, désossée (moitié gras de gorge et moitié échine)
- 1 oignon
- 15 g de persil frais, équeuté
- 1 œuf
- 25 g de porto rouge
- 24 g de sel
- 5 g de poivre moulu
- 300 g de figues fraîches, coupées en quatre
- Nutrition
- per 1 La recette complète
- Calories
- 12843 kJ / 3071 kcal
- Protein
- 292 g
- Carbohydrates
- 53 g
- Fat
- 187 g
- Saturated Fat
- 59 g
- Fibre
- 10 g
- Sodium
- 10001 mg
In Collections
Alternative recipes
Foie gras sous-vide
72h
Truffes à la noisette
1 Std. 10 Min
Confiture courge-orange
6h
Confiture de tomates et fraises
1 godz. 45 min
Bouchées de pannacotta de saumon sur biscuits aux graines d'anis
4u. 45min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 Std. 30 Min
Salade Waldorf sur feuilles d'endive
30min
Bavarois à la betterave et au saumon fumé
5 Std. 20 Min
Galette des Reines aux pommes et pignons des Landes
1 Std. 30 Min
Chutney de figues
4h
Christmas puddings
7 godz.
Confiture de tomates vertes
24h