Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1250 g de viande de porc, désossée (moitié gras de gorge et moitié échine)
- 1 oignon
- 15 g de persil frais, équeuté
- 1 œuf
- 25 g de porto rouge
- 24 g de sel
- 5 g de poivre moulu
- 300 g de figues fraîches, coupées en quatre
- Nutrition
- per 1 La recette complète
- Calories
- 12843 kJ / 3071 kcal
- Protein
- 292 g
- Carbohydrates
- 53 g
- Fat
- 187 g
- Saturated Fat
- 59 g
- Fibre
- 10 g
- Sodium
- 10001 mg
In Collections
Alternative recipes
Rillettes de maquereaux aux pruneaux
25 min
Terrine de pintade aux pistaches
24 godz.
Baguette tradition
15h 25 min
Potjevleesch (terrine de Dunkerque à la viande)
12h
Sauce gribiche
15 min
Bavarois à la betterave et au saumon fumé
5h 20min
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24 godz.
Terrine de campagne
25h 15 min
Crème de sardine au whisky
5 Min
Rillettes de lapin
12h
Terrine de poulet aux pistaches
1 Std. 15 Min
Terrine de campagne
4h 30min