Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g de lait
-
20
g de levure boulangère fraîche (½ cube) émiettée
or 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g) - 350 g de farine
- 4 œufs
- 60 - 100 g de sucre
- 1 c. à café de sel
- 170 g de beurre, en morceaux
- un peu de beurre pour graisser le moule
- un peu de farine de blé pour saupoudrer
- 1 jaune d'œuf, battu pour badigeonner
- Nutrition
- per 1 tranche
- Calories
- 836 kJ / 200 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 20 g
- Fat
- 11 g
- Fibre
- 1 g
Alternative recipes
Petits pains au lait
2h 5min
Cake au citron
1h 5min
Pain bis en cocotte
2 godz. 25 min
Pâte de base pour pain
24h 30min
Muffins au chocolat
45 Min
Pain d'épeautre et de blé
12h
Sauce béchamel
15 Min
Mayonnaise
5 Min
Pain ciabatta
1 Std. 45 Min
Brownies
1 Std.
Choux de Bruxelles, lard et amandes
40 Min
Lasagnes
2 Std.