Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 240 g d'huile d'olive extra vierge
- 50 g de moutarde à l'ancienne
- 50 g de vinaigre balsamique
- 2 c. à café de sucre en poudre
- 2 c. à soupe d'herbes aromatiques variées, déshydratées (ex. basilic, origan, thym, romarin)
- 1 c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre noir fraîchement moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1570 kJ / 374.8 kcal
- Protein
- 0.7 g
- Carbohydrates
- 2.5 g
- Fat
- 40.8 g
- Fibre
- 0.2 g
In Collections
-
Basiques - Indispensables du placard 11 Recipes, France
-
Ma Cuisine 196 Recipes, Spain
-
Ma Cuisine 196 Recipes, Switzerland
-
Ma Cuisine 196 Recipes, Benelux
-
Ma cuisine au quotidien 239 Recipes, France
-
Ma cuisine au quotidien 221 Recipes, Switzerland
-
Ma cuisine au quotidien 196 Recipes, France
-
Ma cuisine au quotidien 221 Recipes, Canada
Alternative recipes
Sauce crémeuse aux herbes
10 Min
Sauce allégée aux herbes
10 Min
Omelette aux pommes de terre
30 Min
Sauce au yaourt
5min
Chapelure
5min
Mayonnaise
5min
Cuisson des pâtes
20 Min
Cuisson du riz
25 Min
Cuisson des œufs
20 Min
Vinaigrette au cidre et échalotes
5min
Vinaigrette au vinaigre de xérès
5min
Vinaigrette à l'orange
5min