Devices & Accessories
Knoflook en uien glaceren
Prep. 10 min
Total 20 min
1 portie
Ingredients
-
20 g olijfolieolie20 g
-
knoflookteentjes gehalveerd2 - 3
-
200 g rode ui, in kwarten (zie "Tips")gele ui in kwarten (zie "Tips")200 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
20 mg
Protein
3 g
Calories
1031 kJ /
246 kcal
Fat
20 g
Fibre
3.8 g
Saturated Fat
3 g
Carbohydrates
13 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Hoge Temperaturen
13 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Taart met peer en brie
1 Std. 10 Min
Bosbessen cheesecake-ijs
14 Std. 35 Min
Shortbread karamel gezouten boter
2 Std. 25 Min
Karamelpoeder
1 Std.
250 g sjalot kleuren
Keine Bewertungen
350 g sjalot fruiten
Keine Bewertungen
250 g sjalot fruiten
Keine Bewertungen
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20 Min
200 g ui karameliseren
40 Min
200 g ui kleuren
25 Min
200-300 g ui glaceren
Keine Bewertungen
200 g ui fruiten
20 Min