Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g de ciboule, coupée en trois
- 200 g de filet de poulet, coupé en morceaux
- 250 g de crevettes crues, décortiquées
- 2 c. à soupe de sauce de soja
- du poivre moulu
- 16 feuilles de pâte à wonton
- 300 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1129 kJ / 268 kcal
- Protein
- 29 g
- Carbohydrates
- 34 g
- Fat
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Gyozas japonais grillés au porc et gingembre
50min
Ravioli vapeur au porc et au chou
1 godz. 40 min
Raviolis pékinois
1 Std.
Raviolis poulet-crevette, bouillon à la citronnelle
1 Std.
Bouchées au porc
1h 5min
Ravioli vapeur à la crevette
45 Min
Dim sum "Shao mai"
1h 45min
Soupe chinoise au bœuf
1 Std. 15 Min
Raviolis de crevettes
50min
Raviolis frits au crabe
40 Min
Raviolis aux crevettes (Xia jiao)
1 Std. 15 Min
Raviolis pékinois au porc, champignons noirs et poireaux
45 Min