Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 petit oignon, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 1 carotte, coupée en rondelles
- 25 g de céleri branche, coupé en morceaux de 2 cm
- 25 g de feuilles vertes de poireau, coupées en morceaux
- 1 clou de girofle (optional)
- 1 c. à café de sel
-
2
brins de thym frais
or 1 feuille de laurier frais - 1 pincée de poivre moulu
- 1 carcasse d'un petit poulet cuit, coupée en morceaux
- 850 g d'eau
- Nutrition
- per 800 g
- Calories
- 69 kJ / 16 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Chapelure
5 dk
Pain artisanal (Betty) Métrique
4h 35min
Fond de légumes
45min
Lait aux noix (TM6 Metric)
10min
Herbes salées
15min
Fond de volaille
45min
Lait D'Avoine (Métrique)
1sa 10 dk
Fond de viande
45min
Lait de cajou (Métrique)
5 dk
Lait de soya (Métrique)
1h 35min
Fond de volaille
45min
Bouillon de poulet maison
50min