Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Base
- 120 g de beurre doux, en morceaux, et plus pour graisser le moule
- 250 g de biscuits secs (petit-beurre)
- 30 g de sucre brun
Garniture
- 750 g de fromage frais à tartiner
- 120 g de crème min. 30% M.G.
- 220 g de sucre en poudre
-
1 ½
c. à café de sucre vanillé, fait maison
or 1 c. à café d'extrait naturel de vanille - 3 oeufs
- 1 jaune d'oeuf
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 3263 kJ / 780 kcal
- Protein
- 16 g
- Carbohydrates
- 59 g
- Fat
- 53 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Pâte de base pour pain
24sa 5 dk
Biscuits au beurre
50 Min
Gâteau marbré
2hod. 10min
Pizza Margherita
2hod. 10min
Pancakes à l'américaine
40 Min
Cookies aux pépites de chocolat
50 Min
Brownies
50 Min
Crackers au fromage
2 Std. 30 Min
Moussaka de lentilles
2sa 20 dk
Pain de viande
1h 20 min.
Pâte à tartiner chocolat-noisette
2h
Pizza sauce poivron rouge, épinards et oeufs
1sa 45 dk