Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 pâte brisée maison
- farine, pour le plan de travail
- 50 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 200 g de crème liquide légère semi-épaisse
- 80 g de pépites de chocolat
- 4 poires Guyot, coupées en petits morceaux
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1315.1 kJ / 313.9 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 34 g
- Fat
- 17.6 g
- Fibre
- 2.8 g
In Collections
Alternative recipes
Crumble poires-chocolat
45 min
Tatin de poires aux speculoos
50 Min
Tarte aux pommes sur lit de compote
1 Std. 30 Min
Tarte poire-chocolat
55 min
Moelleux aux pommes
50 Min
Crumble poire-chocolat
55 min
Moelleux aux pommes et caramel au beurre salé
50 Min
Cake framboise-chocolat blanc
50 Min
Moelleux aux pommes
1 Std.
Crumble kiwi, poire et chocolat
1 Std. 10 Min
Tarte aux fruits rouges et mascarpone
1 Std. 30 Min
Gâteau fondant aux poires et pépites de chocolat
1 Std.