Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- 200 g de sucre en poudre
- 2 c. à soupe de miel
- 1 c. à café de bicarbonate de sodium
- 2 œufs
- 300 g de farine de blé
La crème chantilly
- 500 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min., très froide
- ½ c. à café de vanille en poudre
- 2 c. à soupe de sucre glace maison
Le montage
- 100 g de cerneaux de noix
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 3668 kJ / 878.7 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 86.2 g
- Fat
- 52.3 g
- Fibre
- 3.2 g
In Collections
Alternative recipes
Génoise au chocolat
45 min
Bûchettes à la crème de citron
3sa
Forêt-noire aux cerises amarena
5 Std.
Mud cake
2 godz. 30 min
Gâteau au café et à la vanille
5 Std. 15 Min
Layer cake façon tiramisu
1h 15 min
Crème fouettée Passion
5 min
Layer cake au lemon curd
5 Std.
Zéphyrs fraise-lavande
12h 30 min
Choux amarena
1h 25min
Merveilleux citron-framboise et copeaux de chocolat blanc
15h
Délice chocolat-coco
1sa 30 dk