Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- 200 g de sucre en poudre
- 2 c. à soupe de miel
- 1 c. à café de bicarbonate de sodium
- 2 œufs
- 300 g de farine de blé
La crème chantilly
- 500 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min., très froide
- ½ c. à café de vanille en poudre
- 2 c. à soupe de sucre glace maison
Le montage
- 100 g de cerneaux de noix
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 3668 kJ / 878.7 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 86.2 g
- Fat
- 52.3 g
- Fibre
- 3.2 g
In Collections
Alternative recipes
Bûchettes à la crème de citron
3u.
Gâteaux moelleux fourrés au lait
1h 30 min
Crêpes mille trous et coulis de fraises
55 Min
Pain pide (pain turc)
2 Std.
Gâteau vapeur au chocolat, crème fouettée
1 Std. 15 Min
Soupe à la coriandre
50min
Gâteau de Pâques
1 Std. 55 Min
Wedding cake "Bonheur partagé" de Laetitia (Finale Thermostars 2017)
2 Std. 30 Min
Eclairs au gianduja et noisettes
4 Std. 15 Min
Fondant
1h 10min
Feuilletés roulés aux dattes
55 Min
Gâteau vapeur au citron
2h 25 min