Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Purée de pommes de terre
- 1000 g d'eau
- 800 g de pommes de terre à chair ferme, épluchée, en morceaux (2-3 cm)
- 75 g de beurre salé, en cubes
Pâte à choux
- 115 g d'eau
- 25 g de beurre salé, en cubes
- ¼ c. à café de sel
- 80 g de farine blanche
- 2 oeufs, de taille moyenne (53-63 g)
Finition
- 3 jaunes d'oeufs, de taille moyenne
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre noir moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 244.2 kJ / 58.4 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Carbohydrates
- 6.4 g
- Fat
- 3.2 g
- Fibre
- 0.5 g
In Collections
Alternative recipes
Pâte de base pour pain
24u. 5min
Baguette
3h 45min
Caramel de base
25min
Confiture à la fraise
1h 5min
Sandwichs à la glace vanille
13 Std. 25 Min
Saumon teriyaki sous-vide
1h 20min
Pâte à chou
2h
Fond de légumes
45min
Sauce béarnaise
15min
Truite à la sauce hollandaise
50min
Galette des Rois à la frangipane
50min
Pâté de lapin
2 godz. 35 min