![Quenelles met waterkerssaus Quenelles met waterkerssaus](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f83f5b77-78be-4005-b047-3d3a341009d2/Derivates/396b2123-a7c3-46dc-b2ac-910ca0e8be36.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Quenelles
- 375 g witte visfilet, zonder vel, in stukken
- 1 tl zout
- ¼ tl gemalen witte peper
- ½ tl gemalen nootmuskaat
- 100 g ongezouten boter, in blokjes
Panade
- 30 g ongezouten boter, in blokjes
- 100 g melk
- 50 g bloem
- 1 ei, medium (53-63 g)
- 1 eierdooier
- 2 eiwitten
- 600 g water
Saus
- 1 el maïzena (zetmeel)
- 100 g lichte room (ong. 18% vet)
- 2 sjalotten, gehalveerd
- 30 g boter, in blokjes
- 150 g waterkers
- 200 g water
- 100 g volle yoghurt
- 1 el kippenbouillonpasta
- ½ citroen, enkel het sap
- gemalen zwarte peper, naar smaak
- waterkers, als garnering
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 2502 kJ / 598 kcal
- Protein
- 27 g
- Carbohydrates
- 20 g
- Fat
- 46 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Kimchi
No ratings
Erwtenboter, avocado en muntpuree
No ratings
Kip-miso stoofpot
1h 45min
Chai latte parfait
15h 5min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3h 50 min
Gefermenteerde rode uien
96 godz.
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1h 30min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
No ratings
Krokante olijven
1h 30min
Vislasagne met asperges en prei
1h 30min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1 Std. 15 Min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min