Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de lait
- ¾ c. à café de levure boulangère sèche
- 1 pincée de sucre
- 15 g de beurre, mou
- 1 carotte jaune
-
35
g de farine de sarrasin
or 35 g de farine bise - 55 g de farine
- 40 g de crème acidulée, toutes sortes
- ½ c. à café de sel, et une prise pour le blanc d'oeuf
- 2 c. à soupe de saindoux, pour rôtir
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 949 kJ / 228 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Carbohydrates
- 18 g
- Fat
- 15 g
Alternative recipes
Cookies
50 Min
Petits pains burger (buns)
1 godz. 45 min
Chips croustillantes et guacamole
1hod.
Sauce béarnaise
20 Min
Sauce hollandaise
15min
Mayonnaise
5 dk
Chutney d'oignon rouge
24h
Soufflé au fromage express
45 Min
Galette des rois aux poires et au chocolat
1 Std. 40 Min
Meringue
10 dk
Quiche poireaux-lard
1hod.
Nuggets de poulet avec country cuts et ketchup
1hod.