Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 15 g de vinaigre
- 1 œuf de gros calibre, légèrement battu
- 165 - 175 g d'eau glacée, pour un total de 237 g de liquide
- 850 g de farine tout usage, séparée (425 g + 425 g), et un peu plus pour saupoudrer
- 454 g de saindoux, séparé (227 g + 227 g) partiellement congelé et coupé en cubes (voir conseil)
- 2 c. à thé de sel, séparé (1 c. à thé + 1 c. à thé)
- Nutrition
- per 1 morceau
- Calories
- 5058 kJ / 1208.9 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Carbohydrates
- 104.3 g
- Fat
- 77.8 g
- Saturated Fat
- 30.2 g
- Fibre
- 3.8 g
- Sodium
- 660.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Pâte à pizza (TM5/6 Metric)
1h
Pain artisanal (Betty) Métrique
4 godz. 35 min
Mayonnaise bistro
5 min
Pain au lait (TM5/6 Metric)
2 godz. 20 min
Tarte au sucre
45 min
Petits pains mantou et potage de courge musquée (TM6 Metric)
55min
Sorbet aux fruits (TM6 Metric)
5 min
Soupe aux pois
2 godz. 10 min
Biscuits aux pépites de chocolat sans gluten
40 min
Compote de pommes
20 min
Soufflés au fromage double cuisson (Métrique)
1h 25min
Clafoutis aux petits fruits (Anna) Métrique
1h 35min