Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 15 g de vinaigre
- 1 œuf de gros calibre, légèrement battu
- 165 - 175 g d'eau glacée, pour un total de 237 g de liquide
- 850 g de farine tout usage, séparée (425 g + 425 g), et un peu plus pour saupoudrer
- 454 g de saindoux, séparé (227 g + 227 g) partiellement congelé et coupé en cubes (voir conseil)
- 2 c. à thé de sel, séparé (1 c. à thé + 1 c. à thé)
- Nutrition
- per 1 morceau
- Calories
- 5058 kJ / 1208.9 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Carbohydrates
- 104.3 g
- Fat
- 77.8 g
- Saturated Fat
- 30.2 g
- Fibre
- 3.8 g
- Sodium
- 660.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Purée de pommes de terre classique
50 Min
Cobbler aux pêches
2h 35min
Gâteau renversé à l’ananas
1 Std. 15 Min
Crème fouettée
10min
Tarte au sucre
45 Min
Saumon, sauce hollandaise au citron avec asperges et riz (Métrique)
45 Min
Pain artisanal (Betty) Métrique
4h 35 min
Petits pains mantou et potage de courge musquée (TM6 Metric)
55 Min
Mousse de fruits rouges (TM6 Metric)
10min
Risotto au parmesan (TM6 Métrique)
30 Min
Pain au lait (TM5/6 Metric)
2h 20min
Pâte à pizza (TM5/6 Metric)
1 Std.