Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 240 g de farine de blé
- 115 g de farine de maïs
- 3 sachets de levure chimique
- 2 pincées de sel
- 200 g d'huile de pépins de raisin, et un peu pour le moule
- 235 g de lait
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1687.6 kJ / 396.6 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 34.2 g
- Fat
- 26.4 g
- Fibre
- 1 g
Alternative recipes
Biscuits aux céréales complètes
1 Std. 30 Min
Pain au piment doux
5sa
Le pain de type 80 (Bruno Dinel)
3 godz. 5 min
Pain à la spiruline
2 Std. 40 Min
Pains de seigle à la banane
1 Std. 45 Min
Pain à la châtaigne
2h 55min
Petits pains au lait au caramel
4 Std.
Pain aux châtaignes
3 Std. 45 Min
Pain au kamut et aux graines de lin
5h 15min
Le pain bénit
2sa 30 dk
Pain au yaourt
1 Std. 50 Min
Brioche à la fleur d'oranger
5sa