Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- 600 g d'eau
- 1 c. à café de sel
-
350
g de chou-fleur, les bouquets en petits morceaux
or 350 g de brocolis, les bouquets en petits morceaux - 320 g de pâte sèche, type conchiglie
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 gousse d'ail
- 1 piment rouge, petit
- 20 olives noires dénoyautées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1853 kJ / 443 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 60 g
- Fat
- 18 g
- Fibre
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Risotto aux carottes et endives
40 Min
Macaronis à la montagnarde
30 Min
Farfalle asperges, lardons et safran
35 Min
Risotto bolognaise
45 Min
Linguine à la carbonara de courgettes
30 Min
Polenta et ragoût de champignons
45 Min
Risotto au poireau
40 Min
Cassolette de poulet et de lard
1 Std. 10 Min
Pâtes aux poireaux et à l'ajvar
30 Min
Risotto à la saucisse et aux pois
30 Min
Pâtes et petits pois
35 Min
Boeuf Stroganoff
45 Min