Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g d'eau salée
- 250 g de foies de volaille (canard de préférence), soigneusement nettoyés
- ½ feuille de laurier
- 6 grains de poivre noir
- 150 g de riesling
- 180 g de beurre doux, coupé en morceaux
-
1
c. à soupe de porto
or 1 c. à soupe de cognac - 1 ½ c. à café de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1241 kJ / 301 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 1 g
- Fat
- 27 g
- Fibre
- 0 g
Alternative recipes
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Foie gras de canard
72hod.
Mousse de foie de volaille au porto
72hod.
Iles flottantes
1hod.
Terrine de poulet à l'estragon
24h
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Tuiles aux amandes
25 min
Terrine de volaille pistache-citron
24h
Pâté de campagne
48 Std.
Terrine bressane
24h
Céleri rémoulade
10 dk
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 godz. 30 min