Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g d'eau salée
- 250 g de foies de volaille (canard de préférence), soigneusement nettoyés
- ½ feuille de laurier
- 6 grains de poivre noir
- 150 g de riesling
- 180 g de beurre doux, coupé en morceaux
-
1
c. à soupe de porto
or 1 c. à soupe de cognac - 1 ½ c. à café de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1241 kJ / 301 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 1 g
- Fat
- 27 g
- Fibre
- 0 g
Alternative recipes
Pâté de Pâques
2h
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 Std. 30 Min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Terrine de volaille pistache-citron
24 Std.
Terrine bressane
24 Std.
Foie gras de canard
72 Std.
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Pâté en croûte
7h 45min
Pâté de campagne
48hod.
Terrine de campagne
4h 30min
Galantine de poulet, sauce au yaourt et à l'aneth
3h 25min