Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 300 g d'eau
- 150 g de son d'avoine
- 150 g de farine blanche type 45
- 1 pincée de sel fin
- 2 c. à soupe bombée de sucre roux
- 4 œufs
Le jour même
- huile d'olive, pour la cuisson
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 467 kJ / 110 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Carbohydrates
- 16.2 g
- Fat
- 2.7 g
- Fibre
- 2.1 g
In Collections
Alternative recipes
Muffins anglais à la farine complète
2 Std. 10 Min
Pancakes aux flocons d'avoine
45min
Porridge à l'amande
10 Min
Gaufres de Liège sans lactose
1 Std. 30 Min
Gaufres vegan à la purée de noisette
40min
Smoothie bowl façon carrot-cake
10 Min
Porridge aux fruits secs et pavot
15 Min
Crêpes au tofu soyeux
50min
Barres énergétiques sans sucre ajouté
1 Std. 15 Min
Gâteau revigorant
1 Std.
Barres tendres, avoine et noix
40min
Pancakes vanille-cannelle
30 Min