Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte sablée
- 1 c. à soupe de sucre vanillé maison
- 125 g de beurre doux, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 250 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 1 jaune d'œuf
- 50 g d'eau
- 1 pincée de sel
La crème aux pralines
- 350 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 350 g de pralines roses, concassées
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2241 kJ / 536 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 62.1 g
- Fat
- 29.8 g
In Collections
Alternative recipes
Menu petit prix - Bugnes à la fleur d'oranger
3 Std. 15 Min
Saucisson brioché de Lyon
3h 25min
Gâteau roulé à la confiture d'abricots
1h 25min
Bugnes à la fleur d'oranger
3h 25min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55 Min
Clafoutis aux cerises
50 Min
Gratin de courge
1hod.
Quenelles nature sauce nantua
3h 40min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1hod. 15min
Pâte de coings
1 godz. 45 min
Saucisson brioché
2h 50min
Cervelle de canuts
12 Std.