Geräte und Zubehör
Balletjes in tomatensaus
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 portie
Zutaten
Gehaktballetjes
-
brood vers of oudbakken, in stukken gesneden40 g
-
melk80 g
-
bladpeterselie, vers alleen bladeren6 - 12 takjes
-
teentje knoflook (optional)1
-
rundergehakt400 g
-
eieren2
-
zout½ theelepel
-
zwarte peper, gemalen1 snuifje
Tomatensaus
-
olie plus extra voor het invetten20 gram
-
teentje knoflook1
-
uien in partjes gesneden200 g
-
tomatenblokjes uit blik600 g
-
zout1 theelepel
-
zwarte peper, gemalen1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1323.3 mg
Eiweiß
25.8 g
Brennwert
1876.6 kJ /
448.5 kcal
Fett
29.3 g
Ballaststoffe
4.2 g
gesättigte Fettsäuren
9.7 g
Kohlenhydrate
22.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Nasi Goreng
40min
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Ninguna valoración
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Ninguna valoración
Spaghetti Bolognese
40min
Volkorenbrood
Ninguna valoración
Knapperig brood
Ninguna valoración
Pasta met crème van pistache
30min
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min
Tomatensoep met Burrata
35min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50min
Verse Tomatensoep
30min
Rode kool met appel
1h 10min