Geräte und Zubehör
Bouillabaisse
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
6 porties
Zutaten
-
ui in tweeën gesneden60 g
-
prei wit, fijngesneden60 g
-
tomaten gevierendeeld300 g
-
knoflookteentje1
-
olijfolie20 g
-
Pastis20 g
-
droge witte wijn100 g
-
water750 g
-
visbouillon5 g
-
tomatenpuree10 g
-
steranijs1
-
kruidnagel1
-
sinaasappelschil van 1 sinaasappel
-
bouquet garni1
-
venkelzaad, gedroogd6 g
-
aardappelen in grote blokjes gesneden200 g
-
prei wit, gesneden60 g
-
wortelen in stukken snijden170 g
-
venkelknol schuin gesneden150 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt300 g
-
verse kokkels350 g
-
goudbrasem, gefileerd, schoongemaakt in zes stukken gesneden150 g
-
zalmfilet, vers zonder vel, in zes stukken gesneden200 g
-
kabeljauwfilet, zonder vel in zes stukken gesneden150 g
-
rauwe gepelde langoustines groot6
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
37 g
Brennwert
1507 kJ /
360 kcal
Fett
12 g
Ballaststoffe
6 g
Kohlenhydrate
19 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Klassiekers
27 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1 Std. 40 Min
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Keine Bewertungen
Risottata Aziatische noedels met groenten
30 Min
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1 Std. 20 Min
Krokant gebraad met moutbiersaus
2 Std. 40 Min
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Keine Bewertungen
Stoofpotje van Aubrac
17 Std. 30 Min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35 Min
Kalfszwezerik met lente-uien
Keine Bewertungen
Vanille-ijs
12 Std.
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Keine Bewertungen
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30 Min