Geräte und Zubehör
Appeltaart
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std.
8 porties
Zutaten
Deeg
-
ongezouten boter in stukjes gesneden, plus iets extra voor het invetten
-
ongezouten boter in stukjes gesneden, plus iets extra voor het invetten75 g
-
meel plus iets extra voor het bestuiven150 g
-
zout1 snuifje
-
¼ tl natuurlijk vanille-extractvanillesuiker, huisgemaakt½ tl
Topping
-
appels (bijv. Reinette, Granny Smith, Braeburn, Pink Lady, Pippeling, Gravenstein)900 - 1000 g
-
suiker30 g
-
ongezouten boter10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
2 g
Brennwert
915 kJ /
218 kcal
Fett
10 g
Ballaststoffe
2.2 g
Kohlenhydrate
30 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gevulde kalkoentaart
1 Std. 30 Min
Quiche lorraine
50 Min
Driekoningentaart met appel en kaneel
3 Std.
Citroenkoekjes
Keine Bewertungen
Knapperige chocolade stokjes
55 Min
Eenvoudige appeltaart
45 Min
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Keine Bewertungen
Lentetaart met yoghurt
5 Std. 15 Min
Crumble met peren en crème van ricotta
1 Std.
Appelcake
1 Std.
Chocoladecake
40 Min
Basisrecept Brood
3 Std.